Blog

Blog Posts

Talare 3 – Recreating The Future
POSTED BY , September 10, 2018, IN Uncategorized

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

TEDxYouth Stockholm har den stora äran att presentera den sista talaren till eventet Recreating The Future som äger rum den 25:e oktober i arenan på Fryshuset Stockholm. 

Andra Farhad, 25 år, grundare av Börshajen. Andra är uppvuxen i förorten Fittja där vardagen omgavs av arbetslöshet och kriminalitet. Dock vägrade hon att bli en siffra i statistiken. Istället valde och att bli miljonär när googlade hon orden ”Hur blir jag rik” och kom i kontakt med begreppet börsen för första gången. Några år senare har hon gjort en kometkarriär på finanshimlen och startade plattformen Börshajen för att dela med sig av sina kunskaper och göra kapitalmarknaden tillgänglig för fler i samhället. Hon är bla utsedd till en av näringslivets mäktigaste kvinnor. – Din framtid är inte förutbestämd utan du skapar den varje dag genom kunskap, handlingar, insikter och rutiner. Din framtida stabilitet byggs upp genom medvetna val du gör idag.

Checka in Börshajen här: https://borshajen.nu 

Köp dina biljetter HÄR (begränsat med platser & gratis för alla under 18 år!).

DROP A COMMENT

CONTACT

Say hello!

We like to create things with open-minded people and organizations. Feel free to contact us! We'll respond as soon as possible.

DROP US A LINE

MEET US

The Castle, Slottsbacken 8, 111 30 Stockholm, Sweden

hello@tedxyouthstockholm.com