Press

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Prisbelönta entreprenören Negin Azimi, 20 år inbjuder till TEDxYouth Stockholms event om vägen till ett hållbart näringsliv

TEDxYouth Stockholm inbjuder till eventet “Recreating The Future”, en kväll om framtidens näringsliv.

– För att skapa ett hållbart näringsliv och samhälle behöver vi förändra väldigt mycket, inte minst på arbetsmarknaden, säger arrangören Negin Azimi. Hon är stolt över att årets TEDxYouth Stockholms talare har så gedigna kunskaper i ämnet och att de på olika sätt representerar den unga generationens nytänkande entreprenörer.

Vid sidan av engagemanget med TEDx driver Negin Azimi ett företag, föreläser för näringslivet och är styrelseledamot för SOS Barnbyar. Veckans Affärer har bland annat utsett henne både till Sveriges supertalang och till en av tjugo unga stjärnskott i världen att hålla ögonen på. Hon har dessutom fått utmärkelsen Sveriges Ungdomsentreprenör av Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist.

TEDxYouth Stockholm är skapat av unga och är en plattform där generationer möts och lyssnar till varandra. Syftet är också att inspirera makthavare och näringsliv att tillvarata ungas potential och inse vikten av att lyssna till unga. Unga entreprenörer besitter idag kunskap och insikter om hur Sveriges näringsliv bör utformas i framtiden för att vinst och hållbarhet ska kunna förenas och förstärka varandra. En nödvändig förutsättning för att möta framtiden.

Recreating The Future genomförs i samarbete med Fryshuset samt huvudsponsorn
Dale Carnegie. Berit Friman, VD för Dale Carnegie kommer att hålla en workshop tillsammans med arrangören om hur vi går tillväga för att hålla inspirerande föredrag i klassisk TED-anda.
– Eventet är ett sätt för oss på Dale Carnegie att investera i framtiden. Det är även ett utmärkt tillfälle för inspiration och reflektion för att kunna omforma sin egna framtid, säger Berit Friman.

Föreläsarna:

– Gurgîn Bakircioglu, programledare, journalist och poddare berättar om minimalism och hållbarhet.
– Andra Farhad, investeringsrådgivare som driver företaget Börshajen, kommer att tala om hållbar ekonomi.
– Shanga Aziz, grundare av prisbelönta organisationen ”Locker Room Talk”, talar om en ny manlighet.

Var: Fryshuset Stockholm, Arenan, Mårtensdalsgatan 2–8 (T-bana Gullmarsplan)
När: Torsdagen 25 oktober kl. 17.00 – 20.30
Biljetter: Begränsat antal platser. Biljetter finns att köpa/ hämta gratis (för personer under 18 år) på https://billetto.se/e/recreating-the-future-biljetter-298633

Nyfiken på att veta mer om TEDxYouth Stockholm eller Negin Azimi?
Besök vår hemsida www.tedxyouthstockholm.com eller kontakta negin@tedxyouthstockholm.com

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

CONTACT

Say hello!

We like to create things with open-minded people and organizations. Feel free to contact us! We'll respond as soon as possible.

DROP US A LINE

MEET US

The Castle, Slottsbacken 8, 111 30 Stockholm, Sweden

hello@tedxyouthstockholm.com